ads
menuالرئيسية

الحاجة نادية التي عزمت السيسي: “قلتلو لازم تفطر عشان يبقه عيش وملح..وطلبت منه ياخد باله من الغلابه”

ads

free-2778897362513610510

قالت الحاجة نادية توفيق، التى عزمت الرئيس على الإفطار أثناء افتتاحه مشروع غيط العنب ، “طلبت مقابلة الرئيس قبل الافتتاح وجميع الضباط وعدونى بمقابلته، وأول ما دخل عليا الشقه قلتلو لازم تفطر معانا عشان يبقه عيش وملح وقسمت الرغيف بينى وبينه”.

وأضافت: “أن الرئيس كان فى قمه التواضع وتحدثنا على الفطار عن أوضاع الغلابة وطلبت منه مخبز للعيش بالمنطقة لعدم وجود فرن، وطلب من وزير الدفاع توفير الطلبات، كما طلبت توفير عمل لتوفير دخل ثابت”.

وقالت الحاجة نادية “إن الرئيس كان فى قمة التواضع والإنسانية أثناء حديثة معنا اليوم، كما طلبت منه ياخد باله من الغلابه عشان إحنا همه وربنا يعينه ويقدره على الهم الكبير كما دعا لأبنائى بالنجاح، وطلب من بنتى سلمى التفوق والنجاح فى دراستها وقال لها أنا عايزك من الأوائل وتبقى من المتفوقين”.

43658-الاسرة-للسيسى-(3)

ads

الخونة

تابعنا على الفيس بوك

hao123