menuالرئيسية

سما المصري على غلاف حبة الفياغرا في مصر!

بعد تعليقها الساخر على موضوع (الحبة الروز) الفياغرا النسائية التي طرحت في الhسواق المصرية، تعرضت الراقصة المصرية للهجوم من قبل النائب البرلماني إلهامي عجينة، الذي رد على كلامها بالقول:

( إحنا رجالة أوي) لترد عليه المصري بمنشور حاء فيه: (النائب البرلماني دا بيقول أنه راجل hوي، هو حد وجهلك كلام؟ ولا الي على راسك بطحه ولا ايه نظامك؟، احب اسال حضرتك سؤال: هو انت لسه بتاخد فياجرا؟، ياريت ترد من غير كسوف، لسه بتاخد فياجرا ياسياده النائب المحترم، ولا انت بؤ وخلاص؟).

وتابعت: (انت قبل كده قلت أن رجالة مصر كلهم عايشين بالفياجرا وإنت أكيد ويهم بتاخد فياجرا الا إذا كنت معتبر نفسك مش من الرجالة بتاعت مصر ولا ايه؟ كان نفسي تبقي راجل أوي في تحقيق خدمات لأهل دايرتك الغلابة اللي انتخبوك مش في السيكو سيكو يا ابيه).

لكن الاغرب من هذا أن وزارة الصحة المصرية وضعت اسم وصورة سما المصري على علبة الفياغرا هذا ما صدم سما التي علقت بالقول: (صورتي ممكن تتحط على فياغرا رجالي، لكن على علبة فياغرا حريمي؟ إزاي أجدع؟ الصنف الخشن خشن، والصنف الناعم ناعم).

ads

تابعنا على الفيس بوك